2 apr '2

Pak die verkleedkist er maar bij: dit zijn de 5 leukste themafeesten

We zijn niet vies van een themafeest bij Beste Bands. Sterker nog, de verkleedkist puilt inmiddels uit! Aangezien het lastig kan zijn een leuk thema te bepalen voor je feest, delen we graag onze ervaringen met jullie. Daarom hebben we een lijst samengesteld met onze favoriete themafeesten.

1. Disco

Enorme pruiken, wijde pijpen, glitters, spiegelbollen, de Beegees en de felste kleuren. Iedereen kent de moves, iedereen kent de nummers. Bij een disco themafeest gaan gegarandeerd de voetjes van de vloer!

Leukste themafeest - disco

2. Hollywood

De Hollywood Party hebben we in meerdere varianten gezien, maar altijd is het raak. Kom als je favoriete filmpersonage, organiseer een specifiek James Bond feest of rol de rode loper uit voor een première. Je kunt het zo gek niet bedenken! Hollywood is een (bijna) onuitputtelijke inspiratiebron voor fantastische themafeesten.

3. Countdown Party

Voor dit themafeest is op zich weinig nodig en het werkt verrassend goed. Aan het eind van ieder uur tel je af en ga je helemaal los bij 0 alsof je het nieuwe jaar in gaat. Je kunt het zo gek maken als je wilt: ieder uur confetti en champagne, ieder uur een nieuwe muziekstijl, ga zo maar door.

Leukste themafeest - countdown

4. Back to the…

Vul maar een getal in: sixties, seventies, eighties, het is altijd raak. Dit is de reden waarom je al die oude kleren hebt bewaard. Zorg er wel voor dat je de dag erna niet te veel hoeft te praten… Grote kans dat je je stem kwijt bent van al het meezingen.

5. The Great Gatsby

Je hebt extravagant en je hebt The Great Gatsby. Dress to impress, heerlijke jazz, alles van goud en heerlijke cocktails. Een goed uitgevoerd Gatsby themafeest is als een gala 3.0.

Leukste thema feesten - Great Gatsby

Bonus: Mini-thema’s

Het hoeft natuurlijk niet altijd zo uitbundig, mini-thema’s zijn ook top voor het bewerkstelligen van dat beetje extra sfeer. Zo kun je denken aan een dresscode. Laat alle mannen eens in bretels komen of dat iedereen een gekke accessoire moet meenemen. Wanneer je creativiteit beloont passeren er altijd briljante dingen de revue!

Het was lastig kiezen, maar dit zijn (momenteel) onze favoriete themafeesten. Wil jij een themafeest organiseren of ben je op een ander geweldig themafeest geweest dat hier tussen had moeten staan? Laat het ons weten!