2 apr '2

De volledig vernieuwde Beste Bands website is hier!

Het heeft bloed, zweet, tranen en een Hazes coverband gekost, maar vandaag is het eindelijk zover: de vernieuwde Beste website is live! Maar wat betekent de vernieuwde website voor jou?

Goed, Beter, Beste

De afgelopen weken hebben wij keihard achter de schermen gewerkt om onze vernieuwde website af te leveren die aansluit bij onze service. De nieuwe website is een stuk overzichtelijker en heeft een handige, intelligente zoekfunctie die exact de juiste acts zoekt bij jouw wensen. Daarnaast zijn de categorieën waaronder je bands kunt vinden op de schop gegaan waardoor je nog makkelijker door het bruisende aanbod kunt gaan. Heb je jouw droom-act(s) gevonden? Voeg ze toe aan je verlanglijstje en vraag in een paar klikken een offerte aan.

Het oog wil ook wat

Naast een gehele vernieuwde website hebben we ook een nieuwe huisstijl. Hoewel er al wat van zichtbaar was op de oude site, komt het op de vernieuwde website pas echt tot zijn recht. De nieuwe stijl is uiteraard ook doorgevoerd op onze sociale kanalen zoals Facebook en Instagram. Geen slecht idee om deze gelijk te liken en volgen als je er toch bent, want er staat een hoop nieuwe content op én aan te komen. Zo zetten we iedere maand één van onze acts in de spotlight, zie je de vetste (event)video’s en de mooiste foto’s van de leukste feesten. Wat zeggen we, de beste feesten!

Vernieuwde Website Beste Bands

De Beste…

Nog een laatste toevoeging. Want we mogen dan wel de Beste Bands heten, daar blijft het niet bij. Naast bands hebben wij de mogelijkheid om extra’s aan te bieden. Denk hierbij aan de beste dansacts, cocktailshakers, presentatoren, workshops, locaties, techniek en ga zo maar door. We werken samen met de beste partijen die jouw droom-event werkelijkheid kunnen maken. En met onze vernieuwde website kun je al dit moois gemakkelijk vinden en supersnel boeken.

Vernieuwde Website Beste Bands

 

Wij zijn erg blij met onze nieuwe stijl en vernieuwde website, maar horen graag ook jouw mening. Zijn we dingen vergeten? Heb je nog tips of opmerkingen? Laat het ons weten! En natuurlijk mag je ons ook gewoon berichten om je complimenten te geven, want die zijn ook meer dan welkom!