Zombie Act

Terwijl je geniet van je drankje op het feest, voel je ineens iets of iemand achter je staan, of naar je toe komen… Hardlopen is geen optie! Angst is wat deze zombies ruiken en aantrekken. Beleef een avond vol plezier en horror.
En, oh ja, er zal bloed zijn! Deze zombies zullen je gasten verwelkomen op een manier die ze nooit zullen vergeten. Met deze Halloween Act schrik je gegarandeerd! Jij en je gasten worden verwelkomd door zombies die je vanaf het begin angstaanjagend zullen maken. Foto’s maken met de zombies is een absolute must. Uw gasten hebben tijdens de act verschillende mogelijkheden voor fotomomenten.
Later op de avond krijgt de gast nog een horrortraktatie tijdens een dansact op Thriller, de horrorhit van Michael Jackson. Denk aan een onvergetelijke ‘horroravond’ met een humoristisch randje.
De Zombie act wordt uitgevoerd door 8 dansers die prachtig opgemaakt zijn en gekleed komen in bijpassende kostuums. Het ontvangen van de gasten duurt maximaal een uur. Met deze act zijn u en uw gasten verzekerd van een onvergetelijke ‘horroravond’ met een humoristisch randje. De duur van een zombiewandeling is 15 tot 20 minuten, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het aantal gasten. We sluiten deze wandeling af met de bekende “Thriller” dans.

  • Prijs op aanvraag
  • 60 Minuten
  • Seasonal act
  • 8 personen: Zombie-acteurs


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij