XL-Games

XL-Games, de naam zegt het al zijn grote übercoole die iedereen wel een sop de computer heeft gespeeld. Dat kan nu in een levensgrote versie voor je evenement. Het zijn multiplayer games en echte eyecatchers! De games zijn voor de spelers en het publiek een unieke ervaring.

Het is mogelijk om games te customizen. Dat kan bijvoorbeeld door logo’s te verwerken in de game. Wordt er een medewerkersfeest georganiseerd en is er de wens om het bedrijfslogo terug te laten komen in de game? Wij gaan het regelen!

Ook is het mogelijk om na afloop van een game een fotomoment te organiseren. Deelnemers gaan met hun score, een like en/ of tekstballon op de foto met een achtergrond die past bij het evenement. Wist je dat mensen na een prestatie eerder geneigd zijn om hun foto te delen op social media?

SInds 2008 worden de Games gereleased op Lowlands. Van Duck Hunt XL, Pac Man XL, Physical Pong tot en met Space Invaders. XL-Games is de volgende stap! De games zijn getweakt en nu ideaal inzetbaar voor ieder evenement.

  • Prijs op aanvraag
  • 4 uur
  • Teambuilding
  • 1 of 2 begeleiders per spel


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij