XL-Games

XL-Games, zoals de naam al klinkt, zijn enorm grote en gave installaties die iedereen wel eens op de computer heeft gespeeld. Dat kan nu in een live versie voor jouw gelegenheid. Deze multiplayer games zijn echte eyecatchers! De spellen zijn een unieke ervaring voor de spelers en de mensen in het algemeen.

Het is denkbaar om deze spellen te tweaken; bijvoorbeeld door logo’s in het spel op te nemen. Wordt er een personeelsfeest georganiseerd en is er een wens om het bedrijfslogo in het spel te verwerken? We gaan ervoor zorgen!

Het is ook mogelijk om na afloop van het spel een fotomoment te organiseren, waarbij deelnemers een foto maken met hun score, en met een achtergrond die past bij het evenement. Wist je dat mensen na een prestatie eerder geneigd zijn hun foto’s op sociale media te delen? Het fotomoment maakt het nog leuker!

Sinds 2008 zijn er verschillende games uitgebracht op Lowlands. Van Duck Hunt XL, Pac Man Xl, Physical Pong tot Space Invaders, etc. Games-XL is de volgende stap! De spellen kunnen nu ideaal worden aangepast aan elk evenement.

  • Prijs op aanvraag
  • 4 uur
  • Teambuilding
  • 1 of 2 begeleiders per spel


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij