Piano Man Live

(1)

De Piano Man Live is Daniel Roos. Hij is zanger, pianist, songwriter, componist/producer en artiest uit Gorinchem. Geïnspireerd door artiesten als Billy Joel maakt hij een moderne mix van soulvolle pop/rock, blues en ballads.

De Piano Man Live speelt sfeervolle pianomuziek en zingt covers van ondermeer Billy Joel, Elton John en Jason Mraz. Maar ook soul klassiekers en evergreens. Perfect voor feestjes, bruiloften en als achtergrond bij recepties en borrels. Naast solo kan Daniel ook geboekt worden met zijn Piano Man Band.

 

1 Review 10

 1. 29 september 2023

  De Piano Man Live was een enorm succes hoor gisteren! Daniel deed het echt super, ik heb alleen maar blije gezichten gezien en complimenten gehoord 😊
  Hij was iets later dan gepland, maar heeft dit heel fijn nog even doorgegeven ’s ochtends en ruim op tijd stond alles klaar. De communicatie was gedurende de rest van de middag ook heel prettig. Dus alleen maar lof eigenlijk! Super dat jullie zo mee hebben gedacht, Daniel heeft precies de sfeer gecreëerd waar we op hadden gehoopt.
  Dank dank dank!!


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij