Paula Snoeren

(0)

Paula Snoeren heeft de afgelopen jaren een hoop feesten mogen verzorgen. Een optreden van haar is dan ook een belevenis! Haar unieke stemgeluid is ongekend groots, van ingetogen tot power voice, zij heeft het allemaal!
Met haar persoonlijke presentatie en haar inlevingsvermogen zal zij zeker de emoties van u en uw gasten weten los te krijgen! Zij heeft verschillende programma’s voor diverse gelegenheden.

Feest
Een spetterend, swingend en zeer interactief optreden als opdweper tijdens uw feest of evenement. Als geen ander zal zij met haar krachtige, adembenemende stemgeluid en een zeer persoonlijke presentatie ook bij uw gasten de gevoelige snaar weten te raken en ieder ongedwongen laten swingen op actuele hits, dance classics, discohits uit de 70’s en 80’s en soulmuziek. Zij zal het feest leiden tot een absoluut hoogtepunt van de avond. Op verzoek worden er een of meerdere personen in de spotlights gezet. Deze spetterende hoofdact duurt ongeveer 40 minuten.

Ceremony
Kippenvel en emoties komen los tijdens de adembenemende zang van Paula Snoeren tijdens je huwelijksceremonie. Of het nu romantische liedjes zijn, het klassieke Ave Maria of gospelsongs, hier zullen je gasten nog lang over napraten. Omdat een huwelijksceremonie zeer persoonlijk is en altijd circa 4 (burgerlijk huwelijk) of 8 (kerkelijk huwelijk) liedjes betreft, mag het bruidspaar ‘a la carte’ de liedjes zelf kiezen uit onze speciaal samengestelde repertoirelijst.

Paula Snoeren geeft op professionele wijze uitdrukking aan uw persoonlijke wensen en houdt hierbij rekening met het persoonlijk karakter van een afscheid. Ze biedt keuze uit zowel klassiek als lichte muziek repertoire, solo of in samenwerking met tenor Marc Canto. Omdat ieder afscheid heel persoonlijk is, is de keuze van muziekstukken altijd in overleg met Paula, waarin ze u graag adviseert. Paula Snoeren zingt over een kleine, doch kwalitatief zeer goede geluidsset speciaal geschikt voor een kleine ruimte en zeer geschikt tot ± 50 gasten, zodat het geheel niet overstemd wordt. Haar speciaal aangepast repertoire met toepasselijke teksten is ter ondersteuning van het afscheid van een dierbaar persoon. Paula zal u zelf persoonlijk begeleiden en adviseren over het repertoire en de muzikale invulling. Op verzoek ook licht klassiek repertoire. Indien beschikbaar kan dit programma ook uitgevoerd worden met grand tenor Marc Canto.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij