Magician Alfredo Lorenzo

Stel je een jonge, getalenteerde, ambitieuze, verrassende goochelaar voor, wat meteen in je opkomt is deze jonge goochelaar/illusionist Alfred Lorenzo. Hij brengt ongetwijfeld unieke illusies en speciale effecten teweeg. Zijn illusieshows zijn geïnspireerd door Hans Klok, van wie hij een aantal illusies leerde. Met zijn ongeëvenaarde manipulatiekunst weet hij zijn publiek op het puntje van de stoel te houden.

In zijn sensationele, spectaculaire en razendsnelle illusieshow neemt illusionist Alfredo Lorenzo de gasten mee in een ware metamorfose van magie & illusionisme. Originele illusies die elkaar razendsnel opvolgen en waarin hij zijn prachtige assistent(en) laat verdwijnen, verschijnen en boven het toneel zweven.

Of het nu voor een grote of een kleine groep is, op een locatie met of zonder podium, woonkamer of stadion, Alfredo Lorenzo brengt een adembenemende illusion show van hoog niveau, volledig aangepast aan elk publiek en elke locatie. Met een ruime keuze aan illusies kan hij de act zo specifiek mogelijk maken, zodat de act precies in het programma van een evenement past.

 

 

  • Prijs op aanvraag
  • 3x45mins
  • Opening-act
  • 1 Goochelaar/illusionist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij