Magician Andrew

De talenten van goochelaar Andrew werden voor het eerst onder de aandacht gebracht van miljoenen televisiekijkers in 2010 – met een gastoptreden op zaterdagavond prime time show ‘Popstars’. Vervolgens won hij het prestigieuze tv-programma ‘The New Uri Geller’. Hij vergaarde snel meer internationaal tv-succes met gastoptredens in ‘The Grand Show’ in Turkije en CCTV ‘The International Arts Festival’ op Chinese Central Television. Andrew was ook een van de hoofdacts op het Glastonbury Festival en vertegenwoordigde Engeland in The World Championships of Stage Magic. Hij behaalde ‘Hoogst geklasseerde show’ door de publieke opiniepeiling voor zijn 150 spectaculaire illusionshows (uitgerust met dansers en glamoureuze assistenten) in een top Nederlands themapark, Duinrell seizoen 2017-2018 & trad op voor De Koning en Koningin van Holland in 2019!

Andrew is ongetwijfeld de Europese kampioen van de magie. In september 2007 deed hij mee aan zijn eerste magische competitie… The International Brotherhood of Magicians Annual Stage Competition. Hij won zijn categorie voor Manipulatie en ontving “The Dittia Shield” en behaalde een andere prijs genaamd “The Theo Speaker Cup” in de algemene etappewedstrijd.

Andrew is een uitvinder en docent magie. Zijn meest succesvolle producten; The Box of Fear & Ghost Touch worden wereldwijd verkocht door toverwinkels!

Andrew voert al meer dan twintig jaar toneel- en close-upmagie uit. Hij werd op 6-jarige leeftijd lid van de British Junior Magic Society en slaagde met succes voor de auditie twee jaar te vroeg – het regelboek stelt dat leden minimaal 8 jaar moeten zijn. Vanaf dat moment werd hij op dertienjarige leeftijd toegelaten tot de Wolverhampton Magic Circle en later werd hij verwelkomd in de International Brotherhood of Magicians. Nadat hij in 2002 was afgestudeerd in psychologie, ging hij meteen aan de slag als fulltime professionele goochelaar in Amsterdam en werkt hij regelmatig in heel Europa.

Sinds enkele jaren werkt hij samen met de Nederlandse goochelaar/choreograaf Ger Copper; voormalig wereldkampioen en coach van Hans Klok. Andrew heeft zelfs een jaar zijn show gehost in clubtheater ‘Sugar Factory’, 7 jaar resident goochelaar bij Holland Casino Rotterdam, heeft regelmatig gewerkt in ‘The Comedy Theatre’ & ‘Boom Chicago Comedy Club’ & trad op voor miljoenen kijkers op verschillende tv-kanalen, voornamelijk SBS 6. Andrew heeft magie uitgevoerd voor een verscheidenheid aan VIP’s, waaronder Ronnie Wood (The Rolling Stones), All Saints, het Nederlandse consulaat en bij talloze gelegenheden voor de Britse ambassadeur en ambassadeurs. Zijn lijst met zakelijke klanten is op zijn zachtst gezegd uitgebreid.

Regardless of the venue or event, Andrew adapts visual illusions, comedy and magic to captivate his audience – these visual effects work well when he’s performing in a loud environment or when his audience’s native language isn’t English. Stand-up Comedy Show, Stage Illusion Show, Table Magic and Kids Shows… are the various acts that are available tailor-made for any event, anywhere.Interactive entertainment


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij