Let’s Groove

(1)

Welkom bij Let’s Groove, de ‘golden band’ van Nederland! Deze dynamische allround feestband neemt je mee op een muzikale reis door de tijd, waarbij de allerbeste classics voorbij komen. Met jarenlange ervaring en een ongekende passie voor de classics, heeft Let’s Groove zich bewezen als een van de meest professionele en getalenteerde coverbands van Nederland. Waanzinnige grooves, meezingers en veel interactie met het publiek zorgen ervoor dat iedereen de dansvloer op gaat en het feest van hun leven zal hebben!

BLOW ME AWAY

Maar er is meer! Bij Let’s Groove is het mogelijk om een blazerssectie, bestaande uit trompet en saxofoon, toe te voegen aan de band. Naast het extra muzikale element dat een blazerssectie toevoegt aan de show van Let’s Groove, draagt het ook bij aan het visuele aspect van de show. De muzikanten van de blazerssectie zijn namelijk niet alleen geweldige muzikanten, maar ook echte performers. Ze bewegen en dansen op het podium, terwijl ze spelen op hun instrumenten. Dit zorgt voor een extra dynamisch en visueel element op het podium dat de show nog boeiender maakt om naar te kijken én luisteren.

SPARKLE

Als je op zoek bent naar een manier om jouw evenement nog meer te laten schitteren, dan is het special FX pakket van Let’s Groove iets wat je zeker moet overwegen. Met dit pakket worden Sparkular FX en Fury Jetts toegevoegd aan de show, wat zorgt voor een extra chique en glamorous uitstraling.

De Sparkular FX zijn fonteinen die sprankelende vonken afschieten in de lucht, zonder dat er vuur aan te pas komt. Dit zorgt voor een spectaculair visueel effect dat het publiek zeker zal verbazen. De Fury Jetts creëren (af en toe) een mistige sfeer waardoor lichteffecten nóg beter uitkomen. Zo dragen zij bij om een meer dynamische en visueel aantrekkelijke show te creëren.

BREED REPERTOIRE

Let’s Groove heeft een breed repertoire aan nummers die geschikt zijn voor jong en oud. Alleen de bekendste classics komen voorbij. De jonge muzikanten geven deze songs een modern en fris gezicht waardoor Let’s Groove niet alleen de oudere generaties aanspreekt, maar ook tieners die graag willen dansen op en meezingen met herkenbare en catchy muziek. In hoog tempo worden tijdens een show tot wel 100 nummers ten gehore gebracht, wat zorgt voor een feestsensatie waar jong en oud van zullen genieten. Dit maakt Let’s Groove de perfecte keuze voor evenementen waar verschillende leeftijden samenkomen en waar je wilt dat iedereen zich vermaakt. 

LET’S GROOVE, THIS BAND WILL MAKE YOU MOVE!

Dus, als je op zoek bent naar een coverband die de classics op een unieke en verfrissende manier kan spelen en jong en oud kan laten dansen en zingen, dan is Let’s Groove de band voor jou! Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of festival, deze band weet hoe ze het publiek moeten vermaken en iedereen op de dansvloer krijgen. Wacht niet langer en boek Let’s Groove nu voor jouw volgende evenement.

1 Review 10

  1. 29 december 2023

    We held a very successful event last week. It was very important to see that all our guests left happy at the end of the night. We achieved this with your help.
    I would like to thank you and Let’s Groove! and wish you a very happy new year!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij