LED en VUUR shows

Onze LED- en vuurshows zijn adembenemend en spectaculair. Met een team van professionele artiesten op het gebied van vuur, led, dans, licht, pyrotechniek en video brengen wij elementen van licht bij elkaar tot een prachtig totaalplaatje. Bent je op zoek naar iets bijzonders? Dan is onze LED- en vuurshow zeker het overwegen waard! Wij bieden een breed scala aan openingsshows waarin het thema en allerlei vormen van content betreffende het event opgenomen en gepresenteerd kunnen worden.

De openingsshow wordt hiermee “persoonlijk” en kan op een krachtige manier een boodschap overbrengen. Live entertainment met LED of Vuur en een juichend en applaudisserend publiek. Het event kan beginnen!

Ook een slotshow is een ware beleving. Met prachtige muziek, dans en disciplines als poi, hoop, waaiers, visual poi, video animatie, licht en pyrotechniek bieden wij spektakel voor uw publiek. De slotact is een mooi visitekaartje om kwalitatief uw event mee af te sluiten. Ook dit jaar staan we weer bij evenementen geprogrammeerd voor de slotshow.

  • Prijs op aanvraag
  • 1x 5-7 min
  • Opening-act
  • vanaf 1 danser


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij