Dokter Vinyl

(1)

Struinend door de platenbakken op zoek naar je favoriete nummer. Je herkent de hoes nog van vroeger en wat lijkt het je gaaf om die plaat nog eens terug te horen. Je geeft de hoes aan de DJ en die draait hem voor je. De herinneringen komen weer allemaal terug van die tijd.

Herkenbaarheid, plezier en authenticiteit; dat is waar Dokter Vinyl voor staat! Dokter Vinyl is een DJ van de oude stempel die, zoals zijn naam al verklapt, nog draait met ouderwets vinyl. Maar Dokter Vinyl is meer dan dat alleen, want jij bepaalt mee wat hij draait door jouw favoriete plaat uit de platenbakken te zoeken.
Zijn muziekcollectie is zeer breed van nieuwe muziek uit de Top 40 tot 80’s, 90’s, 00’s, 10’s, Pop, Rock, Disco, Dance, Urban, Feest, Nederlandstalig, Top 40, Zomer Hits en Foute Hits. Er is voor iedere muziekliefhebber wat herkenbaars te vinden!

Dokter Vinyl is exclusief te boeken via Beste Bands en ideaal als artiest voor uw 80’s, 90’s, 00’s – feest, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest.

1 Review 10

  1. 23 oktober 2023

    Dokter Vinyl heeft ons een onvergetelijke avond bezorgd. De dansvloer was de hele avond goed gevuld, en er was een zeer goede interactie tussen het publiek en de DJ.
Dokter Vinyl voelt precies aan wat zijn publiek wil horen en zien. Ook de organisatie/ afspraken voorafgaand aan het feest zijn echt super verlopen
    Kort samengevat. Dokter Vinyl maakt je feest compleet door het draaien van leuke muziek, en het creëren van een perfecte sfeer


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij