13 aug '13

Deze feestartikelen zijn de kers op de taart van ieder feest en festival

In de categorie je hebt het niet per se nodig, maar het maakt het leven wel een stuk leuker: feestartikelen. Je moet immers zelf de slingers ophangen.

Alle fuifnummers verzamelen: een huisfeestje, festival of borrel wordt nog meer fun met deze feestartikelen.

1. Opblaasbare pop-up bar

Een poolparty of dagje strand is niet compleet zonder zomers drankje. Deze swim-up bar vul je in het midden met (ijs)water en drankflesjes of -blikjes. Je kan je drankje in een van de 8 bekerhouders plaatsen. Vervolgens is het gewoon een kwestie van blijven drijven.

feestartikelen

Pop fix opblaasbare bar, €31,99

2. Colorblock flute glazen

Champagne wordt nog feestelijker in deze gekleurde glazen.

feestartikelen

Champagne flute glazen, $30. 

3. Prosecco pong game

Eén potje beer pong is de snelste route om starnakel dronken te worden. Iets chiquer starnakel dronken worden doe je met de prosecco pong game.

feestartikelen

Prosecco pong game, $25

4. Ballonnen met marmermotief

Zo leuk dat het bijna zonde is ze alleen op te hangen als je een feestje hebt.

feestartikelen

Ballonnen met marmer-effect, €9,99

5. Party animal

Hartstikke geinig: je zet een van deze beestenmaskers op, downloadt de app ‘party animal’ en maakt in de app een foto. De app transformeert je hoofd tot een cool cat of een crazy horse en dat levert beestachtig leuke kiekjes op.

feestartikelen

Party animal, prijs op aanvraag.

6. Unicorn snow slinger

Waarom deze slinger precies ‘unicorn snow’ heet weten we ook niet, maar het zal ongetwijfeld te maken hebben met de pastelkleuren en glitter.

Studio Mucci, $30

7. ‘Get lit’-slinger

Een slinger met een boodschap die je geen twee keer tegen ons hoeft te zeggen.

8. Great plate

Altijd onhandig op feestjes: komt er net iemand voorbij die je een hand wil geven, heb je je handen vol aan een bord eten en je drankje. Dat gehannes is met deze briljante borden voorgoed verleden tijd. Ondertussen niet al te wild dansen natuurlijk, anders drijft je hotdog alsnog in het bier.

feestartikelen

Great Plate borden, $31,99

9. Tattoo pictionairy

Dit is een soort pictionairy, maar in plaats van papier teken je nu op het lichaam van je vrienden. Pas op: het kan een beetje gek worden als je dit spelletje speelt op het jaarlijkse personeelsfeest.

INK’D: The tattoo guessing game, $59,99

Deze feestartikelen maken de leven compleet

Af en toe vinden we het heerlijk om de legendarische woorden van Sef in de mond te nemen. Want zeg nou zelf, deze feestartikelen zijn toch de bom en maken jou de festivalleven compleet?