Twin Spin

Betreed een wereld van ongeëvenaard entertainment, waar het dynamische duo Benno & Max hun veelzijdige talenten samensmelt met een onuitputtelijke passie om het publiek te boeien. Met een digitale aanwezigheid die miljoenen weergaven telt op Instagram en TikTok, en hun boeiende podcast “Spätzle mit Currywurst” op Spotify, hebben ze volgers van alle leeftijden zowel online als offline in hun ban weten te houden.

Maar het is op het podium waar hun meesterschap echt schittert. Met een grensverleggende live show vermengen ze naadloos stand-up comedy, opwindende speluitdagingen, zwaartekracht-tartende acrobatiek en een scala aan unieke vaardigheden. Maar dat is nog niet alles – maak je klaar voor de opwinding van hun waanzinnige Crazy Salto-stunt en betoverende Bouncing Ball Act, allemaal tot in de perfectie uitgevoerd.

En dan, in een crescendo van opwinding, valt het licht op hun Diabolo-act als Wereldkampioenen, perfect begeleid door een Stand Up Comedy-opwarmer die de sfeer aanwakkert. Deze twee Berlijnse prominenten, met prijzen, wereldrecords en de felbegeerde titel van diabolo-wereldkampioenen, creëren een spektakel dat de grenzen van entertainment doorbreekt. Met een dosis spectaculaire humor is hun optreden niets minder dan belichaming van “extreme comedy”, voorbestemd om het publiek in vervoering te brengen en naar meer te doen verlangen.

  • Prijs op aanvraag
  • van 5 tot 90 minuten
  • Opening-act
  • 2 Acteurs


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij