Magician Bart Uriot

Stap in een wereld van verwondering en ervaar de magie van Bart Uriot! Met jarenlange ervaring als professionele goochelaar heeft Bart Uriot publiek van alle leeftijden en maten in vervoering gebracht met zijn ongelooflijke illusies. Hij treedt regelmatig op in de altijd uitverkochte Amsterdam Magic Show en nam zijn talenten zelfs mee op tournee naar landen als Tsjechië en Bulgarije. AD.nl heeft Bart Uriot geprezen als “gewoon fantastisch”, en als je eenmaal zijn magie ziet, begrijp je waarom.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke entertainmentervaring, hoef je niet verder te zoeken dan Bart Uriot’s Table Magic. Deze intieme stijl van magie wordt vlak voor je uitgevoerd, waarbij alledaagse voorwerpen zoals munten en ringen op de meest verbazingwekkende manieren verdwijnen en weer verschijnen. Het is perfect voor cocktailparty’s, bedrijfsevenementen en elke andere gelegenheid waarbij u een echt magische sfeer wilt creëren.

En voor grotere evenementen zoals bruiloften, gala’s en bedrijfsfeesten biedt Bart Uriot zijn Central Show aan. Deze betoverende voorstelling bevat verschillende illusies die visueel verbluffend en emotioneel aantrekkelijk zijn, waardoor het publiek betoverd raakt en meer wil. Mis je kans niet om getuige te zijn van de magie van Bart Uriot – boek hem vandaag nog voor je volgende evenement!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij