Graffiti workshop

Ontketen je innerlijke kunstenaar met onze spannende graffitiworkshops!

Stap in de levendige wereld van moderne (straat)kunst en beheers de kunst van ’tags’ en ‘pieces’ onder leiding van onze professionele graffitikunstenaars. Onze graffitiworkshops zijn ontworpen om je creativiteit te ontsteken en samenwerking te bevorderen. Terwijl je door een reeks boeiende oefeningen gaat, ga je op een reis van artistieke verkenning die uitmondt in de creatie van een adembenemend (gezamenlijk) meesterwerk.

Of je nu een creatief bedrijfsuitje, teambuilding evenement, motiverende incentive, verfrissende vergaderonderbreking of een gedenkwaardig groeps-, team- of afdelingsuitje plant, onze graffitiworkshops zijn de perfecte keuze. Je kunt kiezen tussen het organiseren van de ervaring op je eigen locatie of je onderdompelen in de artistieke sfeer van onze speciaal samengestelde locaties.

Wij zorgen voor alle benodigde materialen, een goed voorbereide werkruimte en beschermende kleding voor alle deelnemers. Het is tijd om je creativiteit de vrije loop te laten tijdens onze graffitiworkshop, of je nu individueel werkt of als onderdeel van een dynamisch team. Creëer een levendig kunstwerk dat met trots je muur zal sieren en dient als een getuigenis van het samenwerkingsgenie binnen je groep. Verhoog de spirit van je team, stimuleer creativiteit en maak onvergetelijke herinneringen met onze opwindende graffitiworkshops!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij