Lego Challenge

In deze LEGO challenge kunnen deelnemers bouwen, creatief zijn en samenwerken dankzij de Power of Bricks. Neem deel aan toffe workshops en wedstrijden. Het bevordert innovatie,  enthousiasme, creativiteit, samenwerking en betrokkenheid en verhoogt de teamspirit. Je kunt denken aan de volgende Lego-activiteiten:

De Race
Dit is een technisch uitdagende competitie waarbij elk team zal racen met Lego! De teams gaan een op afstand bestuurbare Lego-truck maken. De teams strijden om de eerste plaats in een aantal rondes en er worden punten toegekend voor de mooiste en snelste auto. Naast de race zal het parcours vermakelijk zijn om naar te kijken.

De Brickmaster
Wie is jullie Brickmaster?  Dit is creatieve competitie waaraan teams kunnen strijden en deelnemen. We beginnen met het succesnummer “Tower of Power”. Welk team kan het hoogste bouwwerk in 5 minuten bouwen?
Punten worden toegekend aan het team dat de hoogste toren bouwt en voor de mooiste bouwstructuur.

Voer vervolgens een ‘speurtocht’ uit, waarbij teams punten verdienen door zoveel mogelijk herkenbare objecten te maken. Zorg dat dit objecten zijn die te veel met ontwikkeling en/of je organisatie te maken hebben!

  • Prijs op aanvraag
  • Vanaf 1 uur
  • Teambuilding
  • Maximaal 100 deelnemers


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij