Funky Risotto

(0)

Funky Risotto is het meest interactieve feestspektakel dat het publiek overspoelt met flitsende gadgets. Doe mee met live Tetris, ga voor die onmogelijke solo bij de “Opblaasgitaar” wedstrijd, of zing mee met de beroemde opblaasbare microfoons.

Funky Risotto neemt zichzelf niet al te serieus, maar het feesten des te meer! Geef deze heren een Jäger en een compressor en de pret kan beginnen. Vanaf het moment dat de opblaasbare microfoons en partytrucs om je oren en de partymachine op zijn plaats wordt gezet, gaat het publiek uit zijn dak.

De muziek zwaait net als het publiek van links naar rechts, maar het belangrijkste is dat je mee kunt zingen! Nieuwe hits, oldies of guilty pleasures, noem maar op. Je hebt je opblaasbare microfoon hard nodig! De interactieve waanzin van de Amazing Funky Risotto Show zet elke pub, tent en plein op zijn kop, hoe groot of klein ook.

Funky Risotto begon in 2016 als excuus voor een gratis wintersport en gaandeweg ontdekten de jongens daar de liefde voor Jäger en opblaasbare microfoons. Sindsdien hebben de jongens, gewapend met hun mobiele en vierloops opblaasbare microfoons, een spoor achtergelaten van trouwe surfers, liefhebbers van luchtgitaarspelen op festivals als zonne-energie, Amsterdam Open Air, Valhalla, Dutchweek, Mystic Garden en natuurlijk talloze dorpsbewoners. festivals, bedrijfsevenementen en studentenfeesten.

  • Prijs op aanvraag
  • 1 x 90 min
  • Allround
  • 2 personen


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij