David Severins

(0)

Circusartiest worden, dat was Davids grote droom toen hij nog maar een paar jaar oud was. Vele circussen bezochten Davids geboortestad, Nijmegen. Zijn vader nam hem mee naar alle shows. De tent, het zaagsel en de prachtige artiesten zorgden voor die magische sfeer waar David verliefd op werd.

Vooral de jongleurs trokken de aandacht van David. Elke keer dat hij een jongleur zag optreden, imiteerde hij thuis elke truc, beweging en uitdrukking. Na vele jaren thuis oefenen, kon David op 16-jarige leeftijd met zeven ballen jongleren. Op deze leeftijd speelde hij al op open podia en op straat totdat iemand hem op een dag zag jongleren op een jaarmarkt en hem een contract aanbood voor een klein evenement. David nam dit aanbod aan. Het was het begin van een glorieuze carrière als variétéartiest.

Na zijn afstuderen aan de middelbare school werd David toegelaten tot een professionele circusacademie. Vier jaar lang volgde hij lessen in acrobatiek, dans, theater en natuurlijk jongleren onder technische en artistieke begeleiding van coach objectmanipulatie, Gregor Kiock.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij