Billionaires

De Billionaires is de ideale combinatie van een compacte live-band en een DJ-show voor een scherpe prijs. De band heeft een zeer dansbaar repertoire bestaande uit de beste disco, pop, rock en dance hits. Laat je niet misleiden door de compacte bezetting van slechts 4 muzikanten: de vette live-sound zorgt gegarandeerd voor een topfeestavond. De Billionaires is een echt lekkere partyband die ondanks zijn kleine bezetting klinkt als een grote professionele coverband. De heerlijke zang van Laura, de mega funky baslijnen van Peter, de opzwepende gitaar van Richard en de strakke drumpartijen van Alex zorgen steevast voor een swingende avond!

Het absoluut allround en dansbare repertoire van De Billionaires zorgt gegarandeerd voor een volle dansvloer. Verder is de DJ de rots in de branding van tophits tijdens de momenten dat de band niet speelt, waardoor een onvergetelijke feestavond wordt gecreëerd. Met een super professionele licht en geluid set up zorgt deze band altijd voor een luxe muziekbeleving. Wil je de band uitbreiden? Dat kan! De Billionaires speelt graag met een waanzinnige saxofonist! Billionaires is dé kleine partyband die er altijd een heel groot feest van maakt!

De Billionaires is ook te boeken in een kleinere bezetting als de band ‘3’. De band ‘drie‘ is perfect geschikt voor het live begeleiden van een trouwceremonie en voor lekkere muziek tijdens de borrel. Uiteraard is het ook mogelijk om een combinatie te maken: de band ‘drie‘ tijdens de trouwceremonie en/of borrel en de band Billionaires tijdens het feest.

  • Prijs op aanvraag
  • 3 x 45 Min
  • Allround
  • 4 personen: zangeres, drummer, gitarist en bassist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij