Big Names

Bent u op zoek naar iets nieuws, realistisch en unieks? Iets buitengewoons, unieks en onvergetelijks? Zoek niet verder dan een zeer interactieve weergave van indrukwekkende levende sculpturen van ’s werelds iconische iconen. En wat nog fascinerender is, is dat je ze allemaal tegelijkertijd op één plek kunt ontmoeten en meer te weten kunt komen over hun leven en uitvindingen. Deze educatieve ontmoeting voor mensen van alle leeftijden zal het publiek doen afvragen of de personages echt zijn.

Deze show is anders dan al het andere. Met hun hyperrealistische kostuums en make-up zullen de figuren het publiek hypnotiseren, en ze realiseren zich misschien pas dat ze geen standbeelden zijn als ze ze laten lachen en bewegen. Ze lijken massieve steenblokken en staan majestueus, maar als bezoekers te dichtbij komen, kunnen ze deel gaan uitmaken van de show. Deze spectaculaire act is geschikt voor festivals, feesten, openingen, winkelcentra, promenades, musea, bedrijfsfeesten en vele andere gelegenheden.

Als je buitengewoon entertainment van hoge kwaliteit nodig hebt om een evenement te promoten, iets wow en nieuws, met de mogelijkheid om de aandacht te trekken of de menigte te vermaken, kijk dan niet verder dan de BIG NAMES. Elk type evenement kan worden verbeterd met de in het oog springende educatieve tentoonstelling van levende standbeelden die kunnen communiceren met het publiek. De tentoonstelling is zeer veelzijdig en vereist minimale ruimte.

BIG NAMES CHARACTERS

01. STEVE JOBS
02. H.C.ANDERSEN
03. ALFRED NOBEL
04. T.A.EDISON
05. ALBERT EINSTEIN
06. WALT DISNEY
07. COCO CHANEL
08. W.A.MOZART
09. FRANZ SACHER
10. HENRY FORD
11. JOHN PEMBERTON
12. GUSTAVE EIFFEL
13. TOMAS BATA
14. A.GRAHAM BELL
15. BERTHOLD KEMPINSKI
16. RUTH HANDLER
17. MARIE CURIE
18. NIKOLA TESLA
19. KARL BENZ
20. LEONARDO DA VINCI
21. SPHINX
22. DANIEL SWAROVSKI
23. JOHANN STRAUSS
24. ADOLPHE SAX
25. AGATHA CHRISTIE
26. LOUIS VUITTON
27. EDITH PIAF
28. GIUSEPPE VERDI
29. ISAAC NEWTON
30. GALILEO GALILEI
31. SHERLOCK HOLMES
32. CHARLIE CHAPLIN
33. WINSTON CHURCHILL
34. WILIAM SHAKESPEARE
35. MARY POPPINS
35. QUEEN ELISABETH
36. MOTHER TERESA
37. MOHAMMED IBN MUSSA AL-KWARIZMI
38. FRANZ JOSEPH I.
39. SISSI – EMPRESS ELISABETH OF AUSTRIA
40. PIRATE EDWARD
41. KARL LAGERFELD

  • Prijs op aanvraag
  • 4 x 40 Minuuten
  • Opening-act
  • 4-8 standbeeld Acteurs


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij