Big, Black & Beautiful

Big, Black & Beautiful is een vocale groep bestaande uit zangvogels Rocq-E Harrell, Lucretia van der Vloot en Michelle David. Big, Black & Beautiful is in 2002 opgericht door Bos Theaterproducties. De drie dames onthullen een unieke flair van soul die met hun krachtige stemmen zeker het dak eraf zal blazen.

Deze dames zijn een energieke en krachtige groep die het publiek meeneemt op een muzikale reis langs de meest legendarische meidengroepen aller tijden. Hun optredens doen denken aan ‘The Supremes’ en ‘The Emotions’, maar ook hedendaagse meidengroepen als ‘Destiny’s Child’ zullen te zien zijn. Het is geen verrassing dat de smaakvolle songs van deze golden soul groepen van elk optreden een feest van herkenning zullen maken. Nu brengt The Big, Black & Beautiful een ode aan de dames die het muzikale imago van het afgelopen decennium grotendeels bepaalden, maar dan op een meer komische manier vol showmanship. Zij zullen uw evenement ongetwijfeld sieren met een spetterend en soulvol optreden waarin het publiek meezingt, danst en swingt met deze soulvolle diva’s. Het uiteindelijke doel is duidelijk; het dak moet eraf.

Deze getalenteerde zangers zijn te boeken als solo-gast of als hele groep voor een mini-concert. Overgoten met soul, glitter en glamour maken deze diva’s van elk optreden een spetterend feest van herkenning.

 

 

 

  • Prijs op aanvraag
  • 3 x 45 mins
  • 80's/90's, Soul
  • 3 personen: 3x zangeressen


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij