Twenty 4 Seven

Twenty 4 Seven is een project gestart door Ruud van Rijen en heeft door de jaren heen met verschillende bekende vocalisten en rappers samengewerkt. In 1993 en 1994 was Twenty 4 Seven samen met 2 Unlimited de meest succesvolle Eurodance-groep ter wereld en ontving de Nederlandse exportprijs. Twenty 4 Seven heeft wereldwijd meer dan 18 miljoen geluidsdragers verkocht en vele gouden en platina platen gewonnen.

Twenty 4 Seven werd in 1989 opgericht door de Nederlandse producer Ruud van Rijen en de Amerikaanse producer/rapper/danser Tony Dawson-Harrison (Captain Hollywood) in Amsterdam, Nederland. In de beginfase bestond het project uit de Nederlandse zangeres Nancy “Nance” Coolen en de Nederlandse rapper Ricardo Overman (MC Fixxit). De single “I Can’t Stand It” werd begin 1989 uitgebracht met zang van Coolen en Overman. In 2021 werd de nieuwe Twenty 4 Seven single “Do you want me” uitgebracht, die Ruud van Rijen herenigde met de zangers/dansers van de Britse hits van de groep (Nance, Jacks & Hanks). Het nummer is een cover van een Eurodance/Europop-hit van de Zweedse band Da Buzz, die in 2000 in de Top 10 van Zweden en Noorwegen kwam.

Twenty 4 Seven is een echte 90’s revival act waarin alle grote hits uit de gloriejaren worden gespeeld. De afgelopen jaren trad Twenty 4 Seven op in binnen- en buitenland, waaronder Chili, Tsjechië, Duitsland, Australië, Spanje, Azië, Zuid-Afrika, heel Scandinavië en België. In Nederland traden ze op in Ahoy, Brabanthallen, IJsselhallen en bijna alle grote jaren 90 feesten.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij