The Billy Joel Experience

Trakteer uw gasten op een oogverblindend eerbetoon aan Billy Joel, uitgevoerd door Alexander Broussard en zijn vijfkoppige band “003”.

De liedjes van Billy Joel behoeven geen introductie. Ze zijn onderdeel geworden van ieders collectieve geheugen. Hij is een van de meest succesvolle artiesten in de popgeschiedenis en heeft meer dan 30 top tien hits op zijn naam staan. Zijn repertoire bestrijkt eigenlijk alle kanten van het popspectrum; natuurlijk de klassieke meezinger “The Pianoman”, de swingende rockers zoals “My life”, mooie ballads zoals “Honesty” of lekkere Rock & Roll zoals “Only the good die young”. Alle nummers maken op het livepodium misschien nog meer indruk dan op de plaat. En hoewel Billy Joel nog steeds optreedt, is de kans zeer klein dat hij zich alsnog in Nederland vestigt. Hoog tijd dus voor een eerbetoon, vandaar de Billy Joel Experience.

Alexander & “003”
Na meer dan drie decennia als uitvoerend artiest in tal van line-ups te hebben getoerd, keerde Alexander terug naar zijn eerste liefde in 2020 – optredend als een onafhankelijke artiest. Hij besloot zijn eerste album (1996) opnieuw uit te brengen, gevolgd door zijn album met live-uitvoeringen van Billy Joel-nummers (2020), en zijn nieuwe album met eigen werk in 2021.
Alexander Broussard is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgevraagd en veelzijdig pianist/toetsenist en zanger/entertainer. Met een indrukwekkende carrière die begint bij de meest prestigieuze pianobars tot Najib Amhali (PlusSupportAct), De Corona’s, Twarres en vele anderen, is Alexander een graag geziene gast op zowel grote als kleine podia in het hele land.
Zijn werk is door vele radiostations met enthousiasme ontvangen en heeft in binnen- en buitenland veel airplay gehad.

  • Prijs op aanvraag
  • 2 x 45 min
  • Tribute
  • 6 personen: zanger/toetsenist, gitarist, drums, bassist, toetsenist, saxofonist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij