Funk U

Maak je klaar om getransporteerd te worden naar een wereld vol pure funkadelische magie! Maak je gereed voor een elektrificerende en adembenemende ervaring terwijl je de schitterende wereld van FUNK U! binnenstapt. Deze buitengewone band, gewapend met een line-up van blaasinstrumenten en sensationele achtergrondzangers, staat op het punt om je mee te nemen op een opwindende reis die anderhalf uur duurt. Wat staat je te wachten? Een mix van funky covers, de coolste dansmoves en een overdosis aan pure muzikale briljantie.

Van de tijdloze klassiekers van Chaka Khan tot de onweerstaanbaar funky deuntjes van Bruno Mars, ze hebben het allemaal onder de knie, maar met een opwindende twist – ze noemen het de FUNK U-smaak.

Maak je op voor “Een Nacht Om Te Onthouden”, een avond die belooft een onvergetelijke fusie te zijn van verbluffende medleys en onweerstaanbaar strakke grooves die elke ziel in de zaal, van de jongste tot je geliefde grootmoeder, zullen dwingen de dansvloer op te gaan en mee te bewegen. Dit is niet zomaar een show; dit is een reis naar het hart van funk, en het staat op het punt je geest te blazen!

  • Prijs op aanvraag
  • 2x 45min
  • Disco, Funk, Soul, Pop, R&B, Soul
  • 8 personen: 2x zangeres, saxofonist, trompet, gitarist, bassist, drummer, toetsen


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij