DJ Odette

(0)

DJ Odette wordt beschouwd als de eerste professionele vrouwelijke Trance & House-dj in het Midden-Oosten en is een in Syrië geboren DJ en producer uit Amsterdam. Met haar geweldige talent en grote passie voor muziek is ze een iconische DJ geworden, met optredens in verschillende lokale en internationale evenementen en publicaties in Saoedi-Arabië, Bahrein en de rest van de GCC.

Opgegroeid met een familie van muzikanten, was DJ Odette al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek, aangetrokken door verschillende genres van Pop, Rock en Klassieke Muziek. Ze speelde oosterse instrumenten en componeerde muziek voor beroemde Arabische legendes, waardoor ze haar passie voor digitaal mixen nastreefde, terwijl haar uiteindelijke doel om een ​​professionele DJ te worden steeds duidelijker werd. Tegen het einde van de jaren 90, beïnvloed door verschillende artiesten zoals ‘Above & Beyond, Carl Cox, Defected Records Dj’s en Ministry of Sound, begon ze geleidelijk naar techno- en dansmuziek te luisteren en ontdekte later haar passie voor trance en housemuziek.

Sindsdien heeft Dj Odette nachtclubs gegroefd in Beiroet, Damascus, Qatar en Bahrein, en is hij verder gegroeid om grootschalige feesten en evenementen te organiseren voor veel bedrijven in de Golfregio, waaronder Red Bull – Saoedi-Arabië en Marc Jacobs-modeshows. Ze trad live op in de openingsset van Aly&Fila en Chris Metcalfe, de producers van Aramada Music en was de openings- en afsluiter van de Hongaarse Duo-dj’s, Muzzaik in Bahrein van 2012 tot 2015.
DJ Odette draait House, Progressive House, Deep House, Tech-House en Techno. Naast house, dance en moderne muziek, is ze bedreven in het spelen van commerciële hits, lounge en dansbare muziek


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij