DJ Odette

(0)

take this love:

Odette wordt beschouwd als de eerste professionele vrouwelijke DJ van progressive house in het Midden-Oosten en een producer die momenteel gevestigd is in Amsterdam. Met haar geweldige talent en grote passie voor muziek werd ze een iconische DJ, te zien in diverse evenementen van lokale tot internationale optredens in Saoedi-Arabië, Bahrein en de rest van de GCC.

Odette was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in muziek, aangetrokken door verschillende genres van pop, rock en klassieke muziek. Ze groeide op in een familie van musici die Oosterse muziekinstrumenten bespeelden en muziek componeerden voor beroemde Arabische legendarische artiesten, wat haar ertoe bracht haar passie te volgen om een professionele DJ te worden. In het begin van de jaren 2000 ontwikkelde ze een interesse in Trance en Progressieve House muziek, beïnvloed door verschillende artiesten zoals Stan Kolev, Above & Beyond, Aly & Fila, Armin Van Buuren, Tiesto, Paul Van Dyk, en Cosmic Gate.

Haar DJ-carrière begon in groovy nachtclubs in Beiroet, Damascus, Qatar en Bahrein, en groeide uit tot het organiseren van grootschalige feesten en evenementen voor vele bedrijven in de Golfregio, zoals Red Bull in Saoedi-Arabië en vele andere modeshows. Ze trad live op als openingsact voor Aly & Fila, Chris Metcalfe en Ferry Corsten. Ze was de openingsact bij de Formule 1 in Bahrein.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij