Daniel Roos

Daniel Roos is een zanger, pianist, songwriter, componist/producer en vocale artiest uit Nederland. Geïnspireerd door artiesten als Billy Joel, Elton John en Ray Charles maakt hij een moderne mix van soulvolle pop/rock, blues en ballads. Als je naar zijn eigen muziek luistert, is het net zo pakkend en melodieus, maar de teksten zijn nog persoonlijker!

De afgelopen jaren heeft hij met verschillende muziekgroepen en internationale artiesten gewerkt en muziek gecomponeerd en geproduceerd voor verschillende theaterproducties. Hij toerde vijf keer met de populaire Nederlandse komiek Sjaak Bral en begeleidde hem als pianist en achtergrondzanger. Als singer-songwriter bracht hij verschillende albums en EP’s uit en schreef en speelde hij zijn eigen theatershow (met een live band) genaamd “Inmusication”.

Daniel heeft op verschillende platforms opgetreden, waaronder als de lead piano-entertainer in het gerenommeerde en prijswinnende Hotel Montana in Luzern. Hij bracht verschillende EP’s uit en een album genaamd “Catching Waves” (2017). Naast zijn activiteiten als singer-songwriter treedt Daniel Roos op met zijn Billy Joel en Elton John tribute “Piano Man Band”. Hij kan alleen optreden of ingehuurd worden met een gitarist, bas/drums en/of saxofonist.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij