Dupa Trio

Een stilistisch unieke Jazz Band. Vanaf de eerste dag dat ze samen zijn, spelen de leden van “Dupa trio” alsof ze hun hele muzikale carrière samen zijn geweest.

Deze typische jazzsensatie bestaat uit de artiesten; Hila Hutmacher – zang en contrabas (Israël) Alexandros Adam – gitaar (Cyprus) Noam Bargil – Trompet (Israël). Hila is een geweldige zangeres die onlangs haar master jazz aan het Conservatorium van Amsterdam heeft afgerond. Hilla heeft niet alleen een warme en mooie stem, maar het feit dat ze tegelijkertijd zingt en contrabas speelt maakt haar echt een unieke en bijzondere zangeres. Ze wordt begeleid door Alexandros op gitaar en door Noam op trompet. Samen creëren ze een dynamische en kleurrijke muzikale sfeer die je terugvoert in de tijd naar de gouden eeuw van de jazzmuziek.

De band speelt in hun optredens veel verschillende muziekstijlen binnen het genre jazz. Of het nu gaat om vrolijke muziek uit de jaren twintig of om mooie ballads en bossa nova-nummers, hun muzikale aanbod is divers en ze leveren elk nummer met hun eigen unieke improvisatie en kenmerkende sound.

Tijdens hun optredens hebben ze de harten veroverd van muziekliefhebbers uit alle lagen van de bevolking en uit alle genres.

“Dupa Trio” voegt dat jazzy gevoel toe aan uw bruiloft/evenement en u kunt er zeker van zijn dat uw evenement een kleurrijk, vrolijk en uniek tintje zal hebben.

  • Prijs op aanvraag
  • 3x45 minuten
  • 90's, Jazz, Latin
  • 3 personen: Bassist/Vocalist, Gitarist, Trompettist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij