16 apr '16

Guilty pleasure parade: de playlists die ieder fout feestje compleet maken

Je kan filosoferen over de vraag of er echt iets bestaat als een ‘fout’ feestje. Want wat is er nou fout aan Jody Bernal en consorten als je (en hele volksstammen met jou) er vrolijk van wordt? Precies. 

Onder het mom van je guilty pleasures koesteren delen we met liefde de foutste playlists die we op Spotify konden vinden. Het wordt vanzelf feest als je een van deze lijstjes opzet. Wij raden dan ook van harte aan dit niet alleen af te spelen op feesten en partijen, maar juist tijdens moeizame maandagen, druilerige dinsdagen en, nou ja, vrijwel iedere andere denkbare gelegenheid. Ziet je dag er direct een stuk zonniger uit.

1. Guilty pleasures

Maar kan iemand ons uitleggen water precies ‘guilty’ is aan I want it that way van The Backstreet Boys? Gewoon een klassieker hoor.

2. 90’s babymakers

Deze lijst is slicker dan slick en dat moet net je ding zijn, maar met kaarsjes en een drankje kan het opeens héél gezellig worden.

3. Weakend

Doet het ook prima als je zin hebt om in je onderbroek door de woonkamer te dansen. We vertellen niet of we dit uit ervaring delen.

4. Hollandse Hits top 100

Is een vriend wel een vriend als je nog nooit samen aan schouder aan schouder hebt meegelald met Hazes? Biertje op links, bitterbal op rechts en uit volle borst graag.

5. Throwback Party

Sean ‘da’ Paul, Cascada, Lou Bega: dit lijstje is een grote nostalgische trip down memory lane.