9 apr '9

Dit zijn de 7 origineelste uitnodigingen voor je feestje

Met de uitnodiging voor je feest geef je gasten alvast het beste opwarmertje dat je kan geven. Je kan natuurlijk voor de makkelijke weg gaan en een Facebook event aanmaken, maar ons hart gaat toch sneller kloppen van een uitnodiging per post. Bovendien kun je dan creatief helemaal losgaan.

Een goede uitnodiging zet meteen de toon van het feest. Als er een thema is, kan je dat doorvoeren zodat je je gasten meteen in de stemming brengt. Van chic en minimalistisch tot grappig, origineel en simpelweg briljant: we hebben een paar van de creatiefste uitnodigingen die we tegenkwamen op een rijtje gezet. Wij zeggen natuurlijk nooit ‘nee’ tegen een goede fissa, maar een feestje met zó’n uitnodiging is al helemaal onweerstaanbaar.

1. Deze uitnodiging vat de essentie van zo’n beetje ieder vrijgezellenfeest ooit samen.

2. De genodigden ontdekken waar de trouwlocatie is door te krassen.

3. Waarom een kaart versturen als je je gasten ook kan uitnodigen met een viewmaster? Via Etsy kan je die helemaal personaliseren met je eigen foto’s.

4. Zeker een van onze favorieten: de uitnodiging die je alleen alle details geeft als je de ballon opblaast.

5. Next level knoop in je zakdoek: een uitnodiging op een servet. De servetten zijn niet alleen de uitnodiging, maar ook een routekaart naar de locatie met sightseeing tips voor onderweg.

6. Geinig: een uitnodiging op een filmrolletje. De handige Harries onder ons maken die gewoon zelf met deze tutorial.

7. De meeste trouwuitnodigingen hebben een romantisch stijltje. Niks mis mee natuurlijk, maar als je het over een originelere boeg wil gooien zijn deze Space Invader-uitnodigingen wel héél tof.