Young Sinatras

(0)

Kun je geen genoeg krijgen van Sinatra? Dan is dit de kans om zijn reïncarnatie aan jou uit te nodigen via de Young Sinatra’s. Het voelt alsof Sinatra bij jou op het podium staat! Wat wil je nog meer? Nou, je krijgt ook een big band. Dus dat zijn Frank Sinatra en Count Basie, of in ieder geval de hedendaagse Nederlandse versie ervan. Dit levert een visueel opvallende prestatie op die de afgelopen jaren al te bewonderen was op zowat elk jazzfestival dat in Nederland te vinden is. Naast de bekende nummers van Sinatra is er ook genoeg ruimte voor allerlei andere bekende jazznummers.

The Young Sinatras is een negenkoppige bigband met trompettist Gerben Klein Willink als bandleider. De groep speelt nieuwe bewerkingen van jazzstandards en popklassiekers, muziek van moderne jazzvocalisten en eigen composities.

De band is te boeken in twee bezettingen. De originele band bestaat uit 10 muzikanten, waarvan 6 blazers, die ruimschoots het BigBand gevoel geven (v.a. 4995 eu). De Young Sinatras is ook in kleine besetting te boeken, met 2 blazers (v.a. 3500 eu). Dit geeft niet direct het bigband gevoel maar de bekende Sinatra stukken worden wel gespeeld maar dan met minder ‘spektakel’.

  • v.a. € 3500
  • 3 x 45 min
  • Jazz, R&B, Soul
  • 6 personen: zanger, bassist, drummer, toetsenist, saxofonist, trompettist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij