Pur Sang

(0)

Merry Melodies heeft 4 verschillende innemende kerstacts voor all soorten optredens:

The Merry Belles – in gala of cocktailjurken, met pianist (4 personen)
The Merry Christmisses – in eye catching kerstmannen-outfit (a capella of
met backingtrack)
The Merry Fairies – in kerstelfenkostuums (a capella of met backingtrack)
The Serafines – in engelenkostuums (a capella)

Beschrijving:

The Merry Belles
Niets brengt je méér in de kerstsfeer dan driestemmige samenzang. Deze drie professionele zangeressen voorzien een zeer verzorgd programma met bekende kerstliedjes van alle tijden. Met hun warme stemmen en fijne energie onderling scheppen de Merry Belles een behaaglijke sfeer. The Merry Belles: Sprankelend, gezellig en feestelijk!

The Merry Christmisses*/ The Merry Fairies*
Deze drie zangeressen zingen hun prachtig uitgewerkte driestemmige kerstliedjes ofwel a capella voor jullie gasten, ofwel versterkt met een backingtrack. Zij zijn een vrolijke muzikale verschijning op jullie evenement. Laat je door de eye-catching santa*/kerstelfjes*-outfits niet van de wijs brengen: ook in de niet-kerstmaanden zijn deze Christmisses/Fairies een professioneel en zelfs prijswinnend zangtrio. Gaan ze a capella mobiel door de ruimte, dan zingen de Merry Christmisses*/Fairies* onversterkt voor steeds een klein groepje gasten een klein liedje. Persoonlijk. Niet lollig, maar charmant. Leuk om een klein groepje mensen of 1 persoon even in het zonnetje te zetten. En een zeer geschikte act als korte muzikale verrassing in elke kamer van jullie pand, als intermezzo tijdens een meeting. Of natuurlijk om jullie kerstdiner feestelijk te omlijsten met een muzikaal menu tussen de gangen door. De Merry Christmisses*/Fairies* kunnen ook met versterking zingen. Ze hebben dan een feestelijke slee bij zich waar hun geluidsversterking en achtergrondmuziek in verstopt zit. Zij nemen dan een vaste plek in de
ruimte in, bijvoorbeeld bij jullie kerstboom.

The Serafines
Deze drie prachtige helderwitte kerstengelen zingen hun driestemmige kerstliederen ofwel a capella, ofwel versterkt met een backingtrack. Zij zijn een innemende muzikale verschijning die iedereen in hogere sferen brengen. Op het repertoire staan kerstliedjes (in Engels, Nederlands, en Frans) die de sfeer in de kerstgedachte van samenzijn en verbondenheid oproepen. Deze hemelse kostuums worden gedragen door drie vakkundige zangeressen die ook in de niet-kerstmaanden een professioneel zangtrio vormen. The Serafines kunnen a capella mobiel door de ruimte gaan. Zij zingen dan onversterkt voor steeds een klein groepje gasten een klein liedje. Persoonlijk. Niet lollig, maar charmant. Leuk om een klein groepje mensen of 1 persoon even in het zonnetje te zetten. En een zeer geschikte act als korte muzikale verrassing in elke kamer van jullie pand, als intermezzo tijdens een meeting. Of natuurlijk om jullie kerstdiner feestelijk te omlijsten met een muzikaal menu tussen de gangen door. The Serafines kunnen ook met versterking zingen. Ze hebben dan een slee bij zich waar hun geluidsversterking en achtergrondmuziek in verstopt zit in witte doeken. Zij nemen dan een vaste plek in de ruimte in, bijvoorbeeld bij jullie kerststal of kerstboom.

  • v.a. € 900
  • 3 x 40 min
  • Pop, Seizoensact, Soul
  • 3 Personen: 3 zangeressen 4 personen: 3 zangeressen met pianist


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij