Paul Elstak

(0)

In 1992 richtte Paul Elstak zijn eigen label Rotterdam Records op (onder Mid-Town records). In 1995 bracht hij onder dit label zijn eerste single van Paul Elstak uit, getiteld ‘Life Is Like A Dance’. Na deze plaat volgden een aantal commerciële tracks, ‘Luv U More’, ‘Don’t Leave Me Alone’, ‘The Promised Land’, ‘Rave On’ en natuurlijk ‘Rainbow In The Sky’, die genoten de grootste populariteit en vierde een 25-jarig jubileum met een groots concert voor ruim 25.000 mensen in het Gelredome in Arnhem. Al deze singles haalden in de jaren negentig de Nederlandse Top 40.

Door de Happy Hardcore revival en de vele jaren negentig feesten heeft Paul Elstak een volgeboekt tourschema en draait hij elk weekend zijn muziek op Hardcore, jaren negentig en Freestyle feesten. Zijn fans zijn te vinden in heel Europa en zelfs in Australië, de VS en Japan zijn er trouwe fans.

Op 8 november 2010 bracht hij de titelsong uit die hij produceerde voor de film New Kids Turbo. Op 26 maart 2011 won hij met deze track een Rembrandt Award voor beste titelsong en op 12 mei 2011 ontving hij een gouden plaat.

In 2017 scoorde Paul Elstak nog twee grote hits. Samen met rapper Jebroer en producer Dr Phunk produceerde hij ‘Kind Van De Duivel’ (‘Child of the Devil’) en ‘Engeltje’ (‘Little Angel’). Dit waren onverwachte successen bij het grote publiek. ‘Kind Van De Duivel’ scoorde driemaal platina in Nederland en goud in België. ‘Engeltje’ deed het met zijn voorganger en scoorde dubbel platina.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij