Mikki van Wijk

Mikki van Wijk is een Nederlandse zangeres die bekend werd door haar deelname aan The Voice of Holland. Vanaf 2016 coverde ze veel liedjes die zij vervolgens op Instagram en YouTube deelde, waarna zij werd opgemerkt door The Voice of Holland 2019. Ze heeft deze kans dan ook met twee handen aangepakt, wat resulteerde in een fantastisch resultaat. Met haar auditie liet ze een grote indruk achter bij de coaches en niet op de minste plaats het Nederlandse publiek. In het team van Anouk kwam bleek Mikki een perfecte match te zijn en kwam ze goed uit de verf. Haar stem, karakter en stage performance leverde Mikki een 5e plek op in ‘s best bekeken talentenjacht.

Het podium dat The Voice bood opende voor Mikki deuren naar nieuwe kansen en een kans om van haar passie haar werk te maken. NAMAM is trots dit aanstormend talent te ondersteunen en haar te helpen haar talenten verder te ontplooien en nog vele jaren de harten van het Nederlandse publiek te veroveren.

Mikki’s focus ligt op haar ontwikkeling tot een compleet en zelfverzekerd artieste die menig groot publiek plat gaat spelen. En vanzelfsprekend: muziek uitbrengen, een nauwe band met loyale fans opbouwen en een gevestigde naam worden.

In the name of love
I wanna dance with somebody
Watermelon sugar
Break my heart
Dont call me up
Physical
Put your records on
Nobody’s wife
Crazy in love
Love on top
New york
Prisoner
Scared to be lonely
Summer days

Omarm me
Blijf bij mij
Hij is van mij


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij