Latin Society

(1)

Salsa picante! Hete salsa! Latin muziek en dans promoten en wat toegankelijker maken voor het grote publiek, dat is de missie en het doel dat Latin Society voor zich heeft gesteld. En dat gaat con corazón (met het hart)! Waan je in een sexy zomerse nacht in Havana, waar de mensen op straat dansen omdat de muziek overal zit en de energie er wel uit moet! Neem nog een mojito en dans lekker mee op de latijnse ritmes die deze groep met zich meebrengt. En als je eventjes bent uitgedanst op de salsa en de latin jazz, kan deze zeskoppige groep ook heel goed voor wat intieme en rustige soul en jazz zorgen. Arriba!

Latin Society kan uitgebreid worden tot Latin Society Orchestra, een waanzinnige latinband met maar liefst 11 muzikanten en indien gewenst met frontman Rolf Sanchez. Beschikbaarheid van Rolf Sanchez is onder voorbehoud omdat hij woont en werkt in Miami-Florida. Wil je naast deze geweldige latinmuziek ook andere genres horen? Dat kan, boek dan één van onze dj’s samen met Latin Society. Informeer bij onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Adele – Hello (salsa version)
Caridad Hierrezuelo – Pimienta guarapo y sal
Daniel Lopez – Bocadero
Johnny Ventura – El Carbonero
Juan Luis Guerra – Burbujas
Lisa Stansfield – Been Around The World
Luis Coronel – Me Voy De Rumba
Maluma & Marc Anthony – Felices los 4
Meteoor & Daniel Lopez – Ik hou van jou
Ricky Martin – 1,2,3 (The voice van Vlaanderen)
Ricky Martin – Vida Loca
Sade – Sweetest Taboo
Vaya Con Dios – Neh nah nah nah
Vaya Con Dios – What’s a woman

 • v.a. € 3350
 • 2 x 45 min
 • Latin
 • 6 personen: zanger, toetsenist, bassist, drummer, percussionist, trompettist
1 Review 10

 1. 4 september 2022

  Wat een ontzettend gave show/optreden hebben we 1 september gehad op het strand in Scheveningen @live on the beach! Rolf Sanchez en de band hebben een onvergetelijke indruk op ons gemaakt. Super leuke interactie met het publiek en de backing vocals waren heel erg goed en leuk. Ze kregen ook zelf het podium, en terecht! Ook de muziek keuze was te gek😍😍😍 Hopelijk plaatsen jullie nog wat filmpjes hiervan…


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij