Songs of Elton John

Het beste en het beste van Elton John! Het ultieme eerbetoon aan de geweldige muziek van Elton John door Daniel Roos / Piano Man Band.

Zanger en pianist Daniel Roos weet de prime time van Elton John te eren met zijn warme en heldere stem, brede waaier en energieke uitvoering. Hij presteert zelf perfect op de vleugel, net als Elton. De grootste hits komen aan bod, maar natuurlijk niet te vergeten een selectie van Eltons eigen favorieten en grote publieksfavorieten. De mooiste ballads zijn in het collectieve geheugen gebeiteld (Your Song, Can You Feel The Love Tonight) maar ook de nummers die je gegarandeerd niet stil laten zitten (Crocodile Rock, I’m Still Standing).

Solo of met zijn Piano Man Band maakt Daniel een dynamisch optreden vol herkenbare hits en hoogtepunten. De Elton John tribute is te boeken als een show van 2x 45 minuten, maar kan met een kortere set ook aangepast worden naar een festivalsetting (met nadruk op uptempo werk) of achtergrondmuziek. Solo-optredens kunnen desgewenst ook worden aangevuld met ander passend coverrepertoire (tot 4x 45 minuten).

  • Prijs op aanvraag
  • 2x 45 min
  • Tribute
  • 1 person


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij