DJ Taz

Wanneer de nachtelijke lichten en energieke muziek roepen, antwoordt de Nederlandse DJ en producer Anastas Kapogiannis, beter bekend als DJ Taz. Met ongeveer 150 optredens per jaar is hij volledig ondergedompeld in de wereld van elektronische dansmuziek.

Hij is niet zomaar een artiest – hij is topklasse en staat bekend om zijn opwindende aanwezigheid achter de draaitafels. DJ Taz heeft als missie het leveren van het allerbeste uit de diverse wereld van de dansmuziek van vandaag. Hij mixt op vakkundige wijze house, urban, R&B, club en EDM tot een naadloze fusie. Hoewel hij een sensatie is in Nederlandse clubs, heeft DJ Taz ook beroemde locaties betreden, zoals Starbeach op Kreta, België, Frankrijk en Portugal. Deze wereldwijde erkenning is een bewijs van zijn opkomende ster in de muziekscene.

Naast het draaien is Taz geen onbekende in muziekproductie. Hij creëert remixes die niet alleen geliefd zijn bij zijn fans, maar ook bij bekende artiesten. Terwijl hij zijn unieke geluid verfijnt, zal het niet lang duren voordat de wereld danst op de eerste originele track van DJ Taz.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij