Der Rudi

Stel je voor dat het licht in de zaal dooft, de muziek aanzwelt en plotseling komt Der Rudi het podium op. “Hé bier?” roept hij en een daverende mengelmoes van Duitse schlagers en bekende après-ski liedjes barst los, live gestuurd door de bekendste skileraar van Nederland. De zaal gaat gegarandeerd los.

Met de kreet “Heeey baar?” hij werd ineens wereldberoemd in Nederland. De skileraar Rudi speelt de Heineken-advertentie die gaat over een geitenhoeder die in de winter verandert in de koning van de après-ski. Deze held in zijn rode skipak is een waar reclame-icoon geworden en staat in ieders geheugen gegrift. Rudi’s leven is sindsdien niet meer hetzelfde geweest. Hij heeft zijn geiten ingeruild voor de glamour van het kunstenaarsleven. Liefhebbers van humor en feestmuziek komen aan hun trekken bij deze gekke, superskileraar.

Na een opzwepende voorstelling, gevolgd door een meet & greet met Der Rudi. Hij gaat de kamer in om met gasten op de foto te gaan en een praatje te maken. Zo kan iedereen thuis laten zien dat ze op de foto zijn geweest met de echte skileraar van Biertje. Ook is het mogelijk om Rudi een prijs te laten uitreiken of iemand in het zonnetje te laten zetten.

  • Prijs op aanvraag
  • 3 x 45 Minuut
  • Apres Ski
  • 1 Zanger


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij