Dancetrax

(6)

Dancetrax is een energieke mix van live entertainment. Een geweldige live coverband bestaande uit 5 professionele muzikanten die samen met DJ zorgen samen voor een avondvullend programma met non-stop entertainment.

Dancetrax is te boeken voor een  bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, borrel en gala party. Geluid en licht tot 150 personen is inbegrepen in de prijs.

Het repertoire  van de coverband bestaat uit dansbare nummers. Denk hierbij aan hits van nu (Bruno Mars, Katy Perry, Rihanna, Dua Lipa) afgewisseld met herkenbare klassiekers zoals Madonna en Michael Jackson en leuke medleys met verschillende muzikale thema’s.(80’s,90’s,DJ’s  etc)

Voorbeeld van de opbouw van een avond van 4 uur:
-DJ opent de avond 30  minuten
-Live coverband 45 minuten
-DJ 30 minuten
-Live coverband 45 minuten
-DJ sluit de avond af 90 minuten

Extra opties:
-Inloop set zangeres en DJ  30 minuten
-Alleen live coverband 2 sets 45 minuten

 • Prijs op aanvraag
 • 2 x 45 minuten + dj
 • Allround
 • 5 personen; 1x zangeres, gitaar, bas, drummer, toetsen/dj
6 Reviews 10

 1. 15 mei 2022

  Voor onze jaarlijkse feestavond binnen de brandweer hadden wij de Dancetrax band geboekt, en wat was dit een TOP avond geworden! Het goede en fijne contact vooraf hielp hier zeker aan mee. Er was zat keuze qua muzieksmaak, duidelijke informatie vooraf en als afsluiter draaide de DJ leuke verzoeknummers. Alle ingrediënten voor een gezellige top avond werden aangeboden, en werden waar gemaakt.
  Dankzij het brede repertoire was het leuk voor jong en oud! Ben je dus op zoek naar een leuke en energieke band voor een top avond? Boek ze maar gerust!

 2. 9 juli 2022

  Voor onze trouwdag op 9 juli 2022 hebben wij gekozen voor coverband Dancetrax. De mix van dj, zangeres en band sprak ons erg aan. Na het zien en luisteren van hun promo filmpje waren wij gelijk verkocht. Het contact liep via Bram. Alles was duidelijk, goede prijs en super geregeld. Hun muziek heeft mede bijgedragen aan een onvergetelijk geslaagd feest. Jong en oud hebben genoten. We raden Dancetrax zeker aan!

 3. 10 april 2023

  Ik heb Dancetrax in april 2023 ingeschakeld voor het 10-jarig bestaan
  van een bedrijfsfeest wat ik organiseerde. Het contact vooraf was erg
  prettig met Bram; er werd snel gereageerd en goede afspraken gemaakt.
  Het event was een heel geslaagde avond, waar Dancetrax een
  onvergetelijke bijdrage leverde. De band was heel erg goed, ze speelden
  een leuke mix van muziek voor zowel jong als oud. Ook de DJ tussendoor
  luisterde goed naar wat het publiek wilde en sloot daar goed op aan. De
  voetjes gingen flink van de vloer, dus al met al een hele geslaagde
  avond!

 4. 11 augustus 2023

  De Dancetrax band heeft op de 50e verjaardag van mijn vriendin een fantastische avond verzorgd met swingende covers en een energieke DJ afsluiting. De gasten hebben van ieder optreden genoten. De communicatie vooraf en tijdens de avond was snel en accuraat. Dankzij de band en DJ is het een onvergetelijke avond voor iedereen geworden.


  :

  Volledig vrijblijvend en kostenvrij