Saxofoniste Cece Noir

(0)

Caroline Breugel, ook wel bekend als Cece Noir, speelt al jaren lang muziek. Sinds 2010 is ze naast het spelen in een coverband ook verder gegaan als solo-artiest. Als solo-artiest speelt ze op allerlei evenementen, zowel in combinatie met DJ’s, zangeressen, percussionisten, violisten, maar ook solo.

Met haar brede muzieksmaak gaat ze geen uitdaging uit de weg. Ceci Noir omschrift haar eigen sound als een volle popsound met af en toe een nasty en scherp randje.Het doel van elk optreden is om de muziek tot leven te laten komen en het publiek te laten genieten. Onafhankelijk van het soort evenement, wordt het altijd iets moois. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80’s, of op een romantische bruiloft met mooie balads.

Cece Noir heeft al op veel toffe locaties opgetreden zoals Jimmy’z (Monaco), Panama (Amsterdam), Sugarfactory (Amsterdam), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Luxor Live (Arnhem) en nog veel meer.

Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ’s uit binnen- en buitenland en heeft een nummer op het label Latin Lovers uitgebracht.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij