Dj Duo Samo en Melanie

Heb je iets te vieren? Van sprookjesachtige bruiloften tot grote bedrijfsevenementen en van intieme verjaardagen tot festival weddings. SAMO & Melanie garanderen je een bijzondere avond op de dansvloer. Onze roots liggen in de disco & dance classics en door onze brede muzieksmaak en immens grote (vinyl) platencollecties weten we altijd de juiste plaat op het juiste moment te draaien. Of juist net die ene plaat te draaien waarvan je niet wist dat je hem zo graag wilde horen.

Omdat wij samen draaien voelen wij ook dubbel zo goed het publiek aan. Terwijl de een aan het mixen is heeft de ander volledig zijn voelsprieten uitstaan. Onze synergie in de DJ booth en onze spontaniteit in platenkeuze werkt aanstekelijk en is altijd voelbaar op de dansvloer. Niets ligt bij ons vast en elke feest is ander en persoonlijk!

Graag plannen we van te voren een persoonlijke afspraak in om alle details omtrent jullie feest door te nemen. Het is natuurlijk heel belangrijk om te weten welke muziek jullie graag zouden willen horen, maar we weten ook graag wat jullie juist niet willen horen. Van disco tot dance classics of de hits uit de 80s, 90s en 00s. Misschien de classics waar je vroeger (of nog steeds) op los ging! Of juist jullie lievelingsmuziek van nu? Bij ons is heel veel mogelijk om jullie feest om te toveren tot een onvergetelijke avond!

Extra opties

Single Request Uurtje: Wij nemen een grote ouderwetse platenkoffer mee vol met de meest uiteenlopenede vinyl singles (disco / 80s / 90s / pop etc..) Het publiek zoekt uit wat ze graag zouden willen horen, plakt een post-it met hun naam op de single en gooit deze in de discobal. Wij draaien en kondigen een uur lang jullie favoriete platen aan.

Disco Bingo: Op een avond van 4 uur spelen we 3 rondes Disco Bingo! Top om de sfeer erin te krijgen tijdens een bedrijfsfeest maar ook super leuk voor een verjaardag of bruiloft. Haal je bingokaart en stift op bij de DJ-Booth en wie als eerste bingo heeft, wint een disco prijs! Maarrrrrr… valse bingo = een liedje zingen

SAMO & Melanie garanderen een speciale avond op de dansvloer voor elke gelegenheid, van bruiloften tot grote bedrijfsevenementen of verjaardagen.

Hun roots liggen in disco & dance classics, maar ze draaien ook hits uit de 80s, 90s, 00s, pop, funk en house. Met een brede muzieksmaak en een enorme vinylcollectie weten ze altijd de juiste plaat op het juiste moment te kiezen. Samen draaien zorgt ervoor dat ze het publiek nog beter aanvoelen en direct op de sfeer kunnen inspelen.

Hun synergie in de DJ booth en spontane platenkeuze zorgen voor een onvergetelijke sfeer. Geen enkel evenement is hetzelfde—elke set is uniek en afgestemd op de gelegenheid. Ze bieden ook speciale opties aan, zoals een “Single Request Uurtje” met klassieke vinylplaten of een levendig “Disco Bingo” spel voor extra plezier.

Of het nu een klein feestje is of een groot evenement, SAMO & Melanie brengen energie en enthousiasme naar elke dansvloer. Verwacht een avond vol met geweldige muziek, verrassingen en dansplezier!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij