Datura

(0)

Band voor festivals en themafeesten in Belgie en Nederland

Datura creëert met warme, luisterrijke melodieën de perfecte entourage voor een geslaagd en onvergetelijk evenement. Het ene moment trakteren ze de gasten op hoofse romantiek. Ze zingen dan mooie liederen uit middeleeuws Europa onder begeleiding van harp, luit en vedel. Het volgende moment bespelen ze de trom, draailier en schalmei en roepen zij uit volle borst hun vriend Bacchus aan, omdat het tijd is om broederlijk het glas te heffen, een toost uit te brengen en te genieten van de goddelijke wijn.

Ze maken contact met het publiek en geven inzicht in de muziek geschiedenis met korte verhalen en al doende creëren we een prettige luchtige sfeer. Deze gezellige ambiance vormt een uitstekende basis voor onze hilarische middeleeuwse paardendans. Als u als organisatie voor de dansworkshop gekozen heeft, dan nodigen wij de gasten uit om zich te verplaatsen in een ferme hengst of elegante merrie.  Succes gegarandeerd!

Als muziekgroep kunnen zij de gasten muzikaal verwelkomen, een officiële opening van de nodige allure voorzien met onder andere hoorns of schalmeien, een diner of receptie opluisteren, een verhaal vertellen, aankondigingen doen en een ceremonie muzikaal ondersteunen,  musicerend rondlopen en op verschillende locaties een setje spelen, een podium optreden verzorgen.  Zij stellen zich flexibel op, zodat zij daar inzetbaar zijn waar dat nodig is.

  • v.a. € 1795
  • 3 x 45 min
  • Instrumentaal
  • 4 personen: luit, harp, vedel, trom, draailier en schalmei


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij