RELEASE

(0)

Speelt op alle dagen in Belgie en Nederland, in het Engels en Nederlands

RELEASE is dé ultieme coverband die jouw feest of evenement omtovert tot een onvergetelijke ervaring vol muziek, dans en spektakel. De band staat bekend om hun energieke live-optredens en enthousiaste interactie met het publiek. Of het nu gaat om een besloten feest of een groot festival, RELEASE is de perfecte keuze voor elk event!

VISUEEL SPECTAKEL
RELEASE is niet zomaar een coverband. De band neemt standaard een gigantische LED-wall van wel 6 x 2 meter mee! De LED-wall zorgt voor een visueel spektakel met op maat gemaakte visuals die de show naar een hoger niveau tillen. Daarnaast voegt het gebruik van een special FX pakket (met Sparkular FX en Fury Jetts) een extra laag van spectaculaire visuele elementen toe aan het optreden, waardoor het publiek zich in een ware verbluffende ervaring waant. Met de LED-wall en Special FX creëert RELEASE een unieke beleving die je niet snel zult vergeten. Zo wordt jouw feest of evenement nog specialer en zal het publiek nog lang napraten over de geweldige show van RELEASE.

STOP THINKING START DANCING!
Maar dat is nog niet alles! Naast de LED wall en het special FX pakket biedt RELEASE ook de mogelijkheid om professionele danseressen toe te voegen aan de show voor een compleet visueel spektakel! De danseressen voegen een extra dimensie toe aan de show en zorgen voor een nog grotere feeststemming. Met hun choreografieën en kostuums, zijn de danseressen eigenlijk een onmisbaar onderdeel van de show van RELEASE.

BREED REPERTOIRE
Tijdens de show van coverband RELEASE komen in korte tijd tot wel 100 nummers langs in mash-ups en medleys van allerlei artiesten en stijlen. Het repertoire van de band is zeer gevarieerd en omvat hits uit de jaren ’80 tot de hedendaagse top 40, waardoor er voor ieder wat wils is. Ze houden hun setlist voortdurend up-to-date met de nieuwste hits en trends en alleen de beste classics. Of je nu een feest geeft voor tieners of voor volwassenen, RELEASE weet altijd de perfecte setlist samen te stellen die het publiek blijft betoveren en vermaken.

DE PERFECTE BAND VOOR ELK EVENT!
RELEASE is geschikt voor alle soorten evenementen. De combinatie van hun energieke optreden, professionele aanpak en unieke visuele effecten maakt de band favoriet bij zowel besloten evenementen als openbare festivals. Of je nu wilt dansen, meezingen of gewoon wilt genieten van goede muziek, RELEASE zorgt voor de perfecte sfeer en ambiance. Met het brede repertoire, de professionele aanpak en aanstekelijke energie weet de band het publiek keer op keer te vermaken en de hele boel op z’n kop te zetten. Wil je jouw evenement tot een succes maken? Boek dan nu RELEASE voor een onvergetelijke avond vol muziek, dans en spektakel!

Angels – Robbie Williams
Bang Bang – Jessie J
Don’t You Worry Child – Swedish House Maffia
Dromen Zijn Bedrog – Marco Borsato
Freed From Desire – Gala
Hangover – Taio Cruz
Happy – Pharrell Williams
Hello – Adele
Highway To Hell – ACDC
I Love It – Icona Pop
I Wanna Dance With Somebody – Whitney Houston
In The Name Of Love – Martin Garrix
One Kiss – Dua Lipa
Rainbow In The Sky – DJ Paul Elstak
September – Earth Wind and Fire
Sex On Fire – Kings Of Leon
Sexy And I Know It – LMFAO
Shape Of You – Ed Sheeran
Uptown Funk – Bruno Mars
Wake Me Up – Avicii
Wannabe – Spice Girls
Year Of Summer – Wildstylez

  • v.a. € 3495
  • 3 x 45 min
  • Allround, Dance, Pop
  • 8 personen: zanger, zangeres, toetsen, drums, bas, gitaar, 2x danseres


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij