MC Mavis Acquah

Mc Mavis Acquah begon haar artiestencarrière als zangeres en MC die het podium deelden met grote namen in de dansindustrie zoals Afrojack, Sunnery James en Ryan Marciano, Laid Back Luke, Gregor Salto, Lucas & Steveen vele anderen. Ze is de perfecte combinatie van iemand die het publiek vermaakt enthousiasmeert, maar ook een muzikale dimensie toevoegt aan de DJ-set. In 2009 schreef Mavis de clubhit ‘Step By Step’ die werd geproduceerd door Gregor Salto en Laidback Luke. Het veroorzaakte een geweldige golf en stond in de Amerikaanse hitlijsten. Verder trad ze op met internationale artiesten zoals Katie Melua, Michael Bubble en Enrique Iglesias.

In 2012 resulteerde de passie van Mavis voor het schrijven van liedjes in een samenwerking met schrijver / componist Gijs Huijs. Samen vormden ze songwriting team The Rise. Wat leidde tot hun release van ‘Come Get It’ op het Enormous Tunes-label en hun debuut-EP ‘The Rise’.

Nu vallen alle elementen samen voor Mavis en creëert ze de perfecte mix van haar Afrikaanse roots en de muzikale stromingen die haar inspireren.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij