DJ Charlie Ray

(0)

DJ/ producer Charlie Ray is een talent om in de gaten te houden. Met zijn verslaving aan muziek is hij al geëvolueerd naar een stabiele DJ-act, waarmee hij overal ter wereld optreedt. Hij heeft een groot aantal hoogtepunten bereikt in zijn relatief jonge carrière. Hij kreeg niet alleen de geweldige vroege ondersteuning van onder meer Hardwell, Nicky Romero, David Guetta, Tiesto, Armin van Buuren, Martis Garrix, W & W en vele anderen, maar hij kreeg ook grote belangstelling van belangrijke invloedrijke labels.

In zijn eerste paar jaar als producer resulteerde dit in grote releases zoals ‘Homeland’ op ‘Revealed’ Recordings en ‘karma’ op Afrojack’s imprint Wall Recordings. Daarna volgden meer releases op Revealed Recordings, Protocol Recordings en Armada-muziek. Deze levering van hoogwaardige tracks zorgde ervoor dat hij mocht optreden op grote internationale festivals in de zomer van 2017, met onder andere een optreden in Open Beatz als een van de vele hoogtepunten.

Hij speelde ook veel grote clubshows over de hele wereld in Azië en Europa. Toen Martin Garrix zijn hit-song ‘Homeland’ op ultra Miami draaide, was het begin van 2017 iets om nooit te vergeten. Hij presenteerde ook een nieuwe samenwerking met Dirty Ducks genaamd ‘Nova’, die later werd vrijgegeven op Revealed Recordings. Daarbovenop heeft hij verschillende gratis downloads vrijgegeven voor zijn grote en trouwe fanbase. De Charlie-hype van Charlie blijft groeien onder zijn fans. Carlie Ray is een energieke dj-act die niet alleen de hardcore fanbase zal vermaken.


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij