Cocktail workshop

Zelf je favoriete cocktail leren maken? Bij bestebands bieden we de beste mogelijkheden voor cocktailworkshops op elke gewenste locatie! Tijdens deze cocktailworkshop leer je in 1,5 uur alle ins en outs van cocktail haken, waarbij plezier en proeven voorop staan. Praten over ”1,5 uur Shaking, Tasting & Fun”.

Onze cocktailworkshops leiden u en uw gezelschap spelenderwijs door de wereld van cocktails, van klassiekers tot originele creaties. Je gaat aan de slag met het mixen, shaken, roeren en garneren van exotische cocktails. Alle mengtechnieken & barapparatuur komen aan bod, en uiteraard staan ​​we ook stil bij de geschiedenis van de cocktail. Bijvoorbeeld; een enthousiaste uitleg over de geschiedenis van de cocktail, drinkkennis en leuke weetjes, en een uitleg van de gebruikte cocktailtools. Houd je gewoon niet van alcohol? Alcoholvrije cocktails zijn natuurlijk ook mogelijk! Cocktail Workshop is een geweldige manier om klasse toe te voegen aan uw bruiloft, festivals, schoolevenementen en bedrijfsactiviteiten.

Huur een cocktailbar op locatie
Bent u op zoek naar een mobiele cocktailbar voor uw feest? Of wil je een cocktailbar huren voor de beurs? Wij zorgen voor een optie die perfect aansluit bij uw wensen en smaak op de door u gewenste locatie. Door onze ruime ervaring en expertise weten wij precies wat u nodig heeft. Voor elke gewenste locatie in Nederland & België kunt u een cocktailbar huren. Voor ieder budget bieden wij een passende cocktailbar op locatie!


    :

    Volledig vrijblijvend en kostenvrij